Maak uw interieur compleet met onze Metallook Tegels

De metaallook tegels die u kiest voor uw woning, terras, de badkamer, keuken of het toilet bepaalt voor een groot deel de sfeer van de ruimte. Kiest u voor matte metaallook tegels, antislip tegels of tegels voor de wand? Laat u inspireren met ons uitgebreide aanbod aan metaallook tegels!

Grote of kleine Metallook Tegels?

Wij bieden onze metaallook tegels aan in verschillende maten. Gaat u voor grote of kleine metaallook tegels? Het gebruik van grote metallook tegels creëert een rustige sfeer. Dit is passend voor als u de ruimte een rustige en moderne uitstraling wilt geven. U kunt in uw woning ook grote en kleine tegels met elkaar combineren om een speelse en afwisselende uitstraling te creëren. Twijfelt u welke metaallook tegel goed bij uw project past? Onze specialisten helpen u graag! Neem contact met ons op.

Een luxe uitstraling met onze Metallook Tegels

Bent u op zoek naar metaallook tegels met een moderne en luxe uitstraling? Dan zijn onze roestlook tegels zeker iets voor u! Met de metaallook tegels van Solum Tegels creëer je een strak en modern effect dat past in ieder interieur. De roestlook tegels zijn niet van echt metaal te onderscheiden. Kies bijvoorbeeld voor onze metallook Flatrion tegels, onze Oxidatio tegels of onze Track tegels.

Voor elke stijl is er een passende metaallook tegel, kies de look die bij u past!

Wij hebben Metallook Tegels voor ieder interieur

Wilt u een keer wat anders dan een muur behangen of verven? Kies dan voor metaallook wandtegels! Wandtegels zijn onderhoudsvriendelijk en vormen de basis van uw gewenste interieurstijl. Kies bijvoorbeeld voor roestlook. Hiermee creëert u een moderne uitstraling op uw wand en in uw interieur. Laat u inspireren door ons brede assortiment. Wij hebben voor ieder wat wils!

Waarom kiezen voor Metallook Tegels van Solum Tegels?

  • Onderhoudsvriendelijk: onze tegels zijn makkelijk schoon te maken en stevig.
  • The sky is the limit: we hebben oneindig veel kleuren, patronen en maten. Er zit altijd iets voor u tussen!
  • Ruimte vergrotend effect: met onze grote tegels geef je je woonkamer, badkamer of toilet een ruimtelijke uitstraling.
  • Budgetvriendelijk: bij ons kun je ook terecht voor goedkope metaallook tegels! En omdat onze winkel gevestigd is in België bent u altijd het voordeligst uit.
  • Duurzaam & ecologisch: onze betonlook tegels gaan lang mee en worden geproduceerd met zo min mogelijk effect op het milieu.

Metallook Tegels kopen?

Met ons brede assortiment kunnen we aan al uw wensen en eisen voldoen. We spelen in op de laatste trends, bieden de roestlook tegels aan voor de laagste prijs en zorgen dat de kwaliteit altijd hoog ligt. Kom langs en bezoek vrijblijvend onze showroom.

Metaallook Tegels in de aanbieding

Op zoek naar goedkope metallook tegels? Bij Solum Tegels hebben we altijd verschillende aanbiedingen. Zo profiteert u, ook met een kleiner budget, van de laagste prijs en de beste kwaliteit. Kom langs in de winkel voor alle promoties.

Onze service

Bij Solum Tegels hechten we veel waarde aan goede service. Wij hebben oog voor uw wensen, geven u graag persoonlijk advies en leveren de tegels snel uit onze voorraad. Wij kunnen de metaallook tegels ook voor u leggen.

Behoefte aan advies?

Weet u nog niet precies welke metallook tegels u wilt aanschaffen voor uw woning of tuin? Onze specialisten staan voor u klaar in onze winkel in Weelde, vlakbij Tilburg. Wij geven u graag een persoonlijk advies. We zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 09.00-18.00 (dinsdag gesloten), op zaterdag van 09.00-17.00 en op zondag en feestdagen van 10.00-17.00.

We verwelkomen u graag in onze winkel!